TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Featured games

softswiss/BonanzaBillion
Maksuton peli
Bonanza Billion
evolution/crazytime
Maksuton peli
Crazy Time
netent/starburst_r0_not_mobile_sw
Maksuton peli
Starburst
netent/fruitshop_r0_not_mobile_sw
Maksuton peli
Fruit Shop
pragmaticexternal/BigBassBonanza
Maksuton peli
Big Bass Bonanza
softswiss/JohnnyCash
Maksuton peli
Johnny Cash
softswiss/CandyMonsta
Maksuton peli
Candy Monsta
netent/superstars_r1_f1_not_mobile_sw
Maksuton peli
Superstars
pragmaticexternal/WolfGold
Maksuton peli
Wolf Gold
netent/jackhammer_j0_r3_not_mobile_sw
Maksuton peli
Jack Hammer
softswiss/LuckyDamaMuerta
Maksuton peli
Lucky Dama Muerta
spinomenal/DarkWolf
Maksuton peli
Dark Wolf
netent/bloodsuckers_j0_r7_not_mobile_sw
Maksuton peli
Blood Suckers
playngo/BookofDead
Maksuton peli
Book of Dead
truelab/EnchantedForest92
Maksuton peli
Enchanted Forest
netent/gunsnroses_r0_not_mobile_sw
Maksuton peli
Guns N' Roses

1. Yleistä

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapeli säännösten mukaan laillinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja tarjota heille lisäpalveluja. Tässä tietosuoja käytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Sivuston www.casinouniverse.com ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Meidän") omistaa ja ylläpitää Direx NV, yritys, joka on rekisteröity ja perustettu Curaçaon lakien mukaan. Rekisteröintinumero 131879 ja rekisteröity osoite Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curaçao, ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö Direx Limited, rekisteröity osoite osoitteessa Stasinou 1, MITSI Building 1, 1st Floor, Flat / Office 4, Plateia Eleftherias, Nicosia , Kypros.

Rekisteröimällä pelaajatilin verkkosivustolle vahvistat suostumuksesi tämän tietosuojakäytännön kanssa. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiasi henkilökohtaisia tietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sinun ja yhtiön välisen sopimuksen. Voimme tehdä ajoittain muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti. Jatkuva verkkosivuston ja / tai sen palveluiden käyttö merkitsee suostumustasi tietosuojakäytäntöön.

2. TIEDOT JOTKA KERÄÄMME

Henkilökohtaiset tiedot, joita voimme pyytää käyttämään ja käsittelemään, sisältävät rajoituksetta:

  1. Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi rekisteröinti sivujemme lomakkeita, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät edelleen verkkosivuston tai sähköpostin kautta (esim. Etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);
  2. Kirjeenvaihto kanssamme verkkosivuston, sähköpostin, verkkopuhelun tai muun viestintävälineen välityksellä;
  3. Kaikki pelitilin tapahtumahistoria, tapahtuipa se verkkosivustojen tai muiden viestintävälineiden kautta;
  4. Verkkosivustojen kirjautumistiedot ja niiden tiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selain- / laitetiedot, verkkolokit, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennettu tietoliikenne;
  5. Asiakirjat ja todisteet, joita olemme kohtuudella pyytäneet todentamaan tilisi varmentamista varten, käsittelemään talletuksia tai nostoja ja suorittamaan petollisen toiminnan tarkasteluja (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia todisteita voivat olla passi skannaukset, maksukuitit, tiliotteet jne.
  6. Kyselyyn osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita voimme suorittaa ajoittain.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiäsi henkilötietoja palveluidemme toimittamiseksi. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Vedon ja tapahtumien käsittely. Tähän sisältyy luottokortti- ja verkkomaksu järjestelmien käyttö;
  2. Tarjoamalla sinulle pelaamista ja muita lisäpalveluja, joita etsit verkkosivustoltamme;
  3. Asiakastuen tarjoaminen, kuten apu tilin luomisessa ja hallinnassa;
  4. Tarvittavien todentamis tarkastusten tunnistaminen ja suorittaminen;
  5. Rekisteröityneille pelaajille tarjotaan tietoja kampanja tarjouksistamme tai tarjotaan tietoja valituilta liikekumppaneilta, yhteistyökumppaneilta ja tytäryhtiöiltämme (vain jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet vastaanottamaan tällaista markkinointimateriaalia);
  6. Laillisten velvoitteiden noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun torjunta ja terrorismin rahoituksen torjunta;
  7. Tapahtumien seuranta ja tutkinta petosten, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjen vastaisen pelitoiminnan estämiseksi;
  8. Asiakastrendien analysointi markkinatutkimus arviointien avulla (osallistuminen kyselyihin ei ole pakollista ja voit aina päättää olla osallistumatta);
  9. Tutkimus ja koottujen tietojen tilastollinen analyysi.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole päättänyt olla saamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksesi sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja tarjouksista.

Tämä voi sisältää tietoja liiketoiminta kumppaneiden, kuten kasinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista. Aina kun päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit kieltäytyä siitä pelaajatilisi asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@casinouniverse.com.

Huomioithan, että hyväksymällä meiltä kaikki kilpailupalkinnot tai voitot suostut siihen, että nimeäsi ja / tai lempinimeäsi käytetään mainontaan ja markkinointitarkoituksiin ilman lisä kompensointia, paitsi laissa kielletyissä tapauksissa.

5. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Emme kerää sinusta mitään henkilökohtaisia tietoja ilman sinun suostumustasi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut tällaisia tietoja palveluidemme kautta ja vuorovaikutuksessa kanssamme.

Voimme myös laillisesti saada tiettyjä henkilötietoja verkkokauppiailta ja palveluntarjoajilta, kuten petostentorjunta yrityksiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden sitouttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tarjoamaan teknistä tukea verkkotapahtumien käsittelemiseksi ja pelisisällön hankkimiseksi.

Ymmärräthän, että meille voidaan myöntää pääsy kaikkiin tietoihin, joita annat tällaisille toimittajille, palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolten verkkokauppa palveluille. Voit olla varma, että käytämme ja suojaamme kaikki näin saadut henkilökohtaiset tiedot tämän käytännön mukaisesti. Kaikki antamasi tiedot luovutetaan vain kolmansille osapuolille yhtiön ulkopuolella tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa tekemämme sopimukset suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

6. TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Voimme välittää antamasi tiedot muille yritysryhmämme yrityksille ja liiketoiminta kumppaneillemme. Näitä yrityksiä ovat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yhtiöiden tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa teemme liiketoimintaa ja teemme tarvittavat sopimukset. Tietojesi käsittelystä huolehtii Direx N.V. tai jokin muu yritysryhmään kuuluva yritys, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojen käsittelyn tarpeiden täyttämiseen.

Yrityksen työntekijöillä, erityisesti tietosuojavastaavalla, rahanpesupäälliköllä, maksu- ja petostentorjunta-analyytikoilla, asiakastuen edustajilla, asiakashallintaryhmän jäsenillä, VIP-pelaajien johtajilla ja muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihin heidän tehtäviensä suorittamiseen ja avun tarjoamiseen.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai jotka liittyvät niihin, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset pelaajan tietojen luottamuksellisuuden kunnioittamiseksi sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyden suoja lakien mukaisesti.

Tehokkaan palvelun tarjoamiseksi me ja / tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla ja myös joillekin tietojenkäsittelijöille joka voi sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Siksi selaamalla verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssasi, hyväksyt ja suostut siihen, että (tai toimittajat tai alihankkijat) käsittelemme tietojasi näissä maissa. Pyrimme aina tekemään parhaansa varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme paljastaa henkilötietosi, jos laki, asetus tai muu oikeudellisen haasteen tai päätöksen nojalla niin vaaditaan. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi sääntely- tai lain valvontaviranomaisille, jos uskomme niiden olevan välttämättömiä yhtiön, sen asiakkaiden tai minkä tahansa kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  1. Jossa meidän edellytetään lain mukaan tekevän näin
  2. Jos verkkosivuston on jaettava tietoja maksuprosessin tarjoajansa kanssa, maksutapahtumien helpottamiseksi, noudatetaan heidän tietosuojakäytäntöä. (Erityisesti suurimman osan pankkikortti tapahtumista käsittelee Trustly, jonka tietosuojakäytäntö koskee tällaisia tapahtumia. Tapahtumia voivat myös käsitellä Bambora or Paysafe );
  3. Noudatamme lakisääteisiä ja sääntelyvelvoitteitamme ja vastuuta asiaankuuluville lupa- ja sääntely viranomaisille sekä kaikkia muita sovellettavan lainsäädännön ja muiden lainkäyttö alueiden muiden sovellettavien sääntelyviranomaisten velvollisuuksia.
  4. Kun yhtiö uskoo, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä yhtiön tai pelaajan tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai vastaamiseksi hallituksen pyyntöihin;
  5. Jos markkinointi palveluntarjoajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;
  6. Kaikille muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan etukäteen antama suostumus siihen.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojen käsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa, erityisesti verkkosivustojen isännöinnissä ja ylläpidossa, markkinoinnissa, analytiikassa, verkkosivustojen parantamisessa ja sähköposti uutiskirjeiden lähettämisessä. Varmistamme, että henkilötietojen siirtäminen vastaanottajalle noudattaa sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä ja että käsittelijälle asetetaan samat velvollisuudet kuin meille määrätään vastaavassa palvelusopimuksessa.

Verkkosivustomme voivat sisältää myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. "Jaa" tai "tykkää" -painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Kun tietoja kerätään tällä tavalla, niiden käsittelyä säädellään vastaavien sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytännöllä.

Edellä mainitun lisäksi voimme luovuttaa myös henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiössä tapahtuu muutoksia rakenteeseen, kuten fuusio, toisen yrityksen hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Ilmoitamme osana käytäntöämme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin voimme vaikuttaa henkilötietojen siirtoon.

Huomaa, että sisältömme voi linkittää kolmansien osapuolten verkkosivustoille asiaankuuluvien viitteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa ulkoisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyä koskevia tietoja.

8. TIETOJEN YLLÄPITO

Kuten molemmissa käyttöehdoissa todetaan, sinä ja/tai kasino voit sulkea pelitilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi rekisterissä niin kauan kuin laki vaatii. Näitä tietoja saa käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä talous- ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesuun tai muun laittoman toiminnan tutkimuksiin.

Huomaa, että rahanpesun torjuntaa koskevien sääntöjen takia lisensoiduilla pelialueilla Euroopan unionissa olemme velvollisia säilyttämään rekisteröinnin yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelitilin toiminta-aikana välitetyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisestä pelaaja tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Siksi ennen tämän ajanjakson päättymistä tehtyjä poisto pyyntöjä ei voida hyväksyä.

9. TIETOTURVA

Täten vakuutamme, että keräämällä ja käsittelemällä henkilötietojasi pelitilisi hallintaa varten meitä sitovat tiukat lakisäännöt henkilötietojen suojaamisesta.

Tämän vuoksi pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoiminta käytäntöjen ja sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluja ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Pelaajatilit ovat käytettävissä vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisina ja siitä, että toinen henkilö ei voi käyttää niitä.

10. YHTEYDENPITO

Voit aina olla meihin yhteydessä näiden käytäntöjen suhteen, jos haluat:

  1. Vahvistaa sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuus.
  2. Tiedustella henkilötietojesi käytöstä;
  3. Kieltää tietojesi käyttö tulevaisuudessa suoramarkkinointitarkoituksiin.
  4. Päivittää tai korjata kaikki meille toimittamasi tiedot (tällöin sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten tekemiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta ja sinun vastuullasi on varmistaa, että meille päivitetään aina oikeita tietoja.
  5. Lisäksi GDPR: n 77 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus tehdä tietojesi käsittelyyn liittyvä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka, työpaikka tai väitetyn rikkomuksen paikka.

11. EVÄSTEET

Kun vierailet verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja viittaavan verkkosivuston. Tämä kokoelma voidaan tehdä yhteistyössä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voimme saada heiltä yleisiä väestötietoja tai verkkosivuston vierailijoiden tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillistä suostumusta.

Kun keräämme kyseisiä tietoja, käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat verkkosivusto kokemustasi ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on käytettyjen evästeiden tyypit ja niiden tarkoitus.

Vaaditut evästeet: ota käyttöön verkkosivustojen navigointi ja perustoiminnot, esim. Pääsy verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: anna meidän analysoida verkkosivustosi käyttöä ja verkkosivustolla tekemiäsi valintoja (esim. Istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.

Mainosevästeet: anna meidän arvioida sisältömarkkinointimme tehokkuus. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet verkkosivusto käyntien ja uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi mainonnasta. Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi (kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta) sidosryhmä kumppaneille lukuun ottamatta sivusto käynti tietoja, jotka tällaiset mainosevästeet keräävät suoraan. Sivusto käyntitietosi voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita palveluntarjoajat ovat keränneet muista lähteistä. Viimeksi mainittua ulkoista tietojen käsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien tietosuoja ilmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainitun lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka asettavat myös evästeitä tällä verkkosivustolla tarjotakseen meille tarjoamiaan palveluja. Tällaisia palveluja ovat muun muassa auttaminen parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaa verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston ja markkinointikampanjoiden tehokkuutta.

Useimmat verkko selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi voit estää jotkin tai kaikki evästeet tai poistaa jo asetetut evästeet muokkaamalla selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitä, koska tämä voi rajoittaa verkkosivustomme käyttöä.

12. NETENT PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Nämä käytännöt löydät täältä.

VASTUULLINEN PELAAMINEN

Online-kasinolla pelataan lähinnä viihdetarkoituksessa. On kuitenkin tietty prosenttiosuus ihmisistä, jotka menettävät itsensä hallinnan pelaamisen aikana. Ennen pelaamisen aloittamista on tärkeää ymmärtää, että pelaamista ei pidetä tulonlähteenä tai keinona maksaa velkoja.

On hyödyllistä seurata päivittäin online-kasinolla käytettyä aikaa ja rahamäärää. Lisäksi pelaajana sinulla on mahdollisuus asettaa tilillesi tappio raja (muiden rajoitusten kuten talletus, jäähy, vedonlyönti ja oman tilin sulku), joita voidaan käyttää kohdassa Vastuullinen Uhkapelit ”-välilehti henkilökohtaisessa profiilissasi). Tämän rajan toimivuuden selventämiseksi tappio perustuu pelaajan tekemään talletukseen eikä talletettuun määrään liittyviin voittoihin. Jos pelaaja esimerkiksi tallettaa 50 €, tappio raja on 10 € ja pelaaja jatkaa ja voittaa 1000 €, pelaaja voi silti menettää yli 10 € 1000 euron saldosta, koska se perustuu alkuperäiseen talletukseen.

APUA ONGELMAPELAAMISEEN

Jos luulet kuluttavasi enemmän rahaa kuin sinulla on varaa, tai jos pelaaminen alkaa häiritä normaalia päivittäistä rutiiniasi, suosittelemme harkitsemaan useita toimenpiteitä, jotka voivat auttaa, kuten henkilökohtaisten rajojen asettaminen pelitilillesi tai avun hakeminen luotettavilta riippumattomilta tahoilta.

HENKILÖKOHTAISET RAJOITUKSET

Auttaaksemme sinua vastuullisessa uhkapelaamisessa meillä on rajoituksia talletuksille, tappioille, vedonlyönti summille tai käyttäjätili toiminnoille, jotka voit asettaa itse. Tätä toimintoa voi käyttää käyttäjäprofiilissa Rajat-osiossa.

Rajoja voidaan muuttaa milloin tahansa. Rajan lasku tulee voimaan välittömästi, mutta korotus voi tapahtua vasta sähköpostivahvistuksen jälkeen ja vasta sen jälkeen, kun edellinen samantyyppinen raja on umpeutunut, jotta vältetään kiireelliset päätökset. Jos tarvitset lisätietoja tai apua Personal Limits -toiminnoista, ota yhteyttä asiakastukeen.

Talletusraja. Voit asettaa talletuksille rajoituksen päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Tappioraja. Voit asettaa kasinon tappioille rajoituksen päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kierrätysraja. Voit asettaa kierrätys määrälle rajoituksen päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Jäähdyttelyjakso. Voit asettaa jäähdyttely ajan 1 viikoksi, 1 kuukaudeksi, 3 kuukaudeksi tai 6 kuukaudeksi. Rajoituksen ollessa aktiivinen et voi tallettaa kasinolle ja sinut suljetaan pois kaikista kampanja tarjouksista asetetuksi ajaksi, vaikka voit nostaa jäljellä olevat varat tänä aikana. Laskutusaika otetaan käyttöön tililläsi välittömästi. Kun tili vanhenee, tilisi aktivoidaan automaattisesti uudelleen.

Self-Exclusion raja. Voit asettaa omalle tilillesi sulkemisen 6 kuukaudeksi, 9 kuukaudeksi tai yhdeksi vuodeksi. Tällöin käyttäjätilisi poistetaan välittömästi käytöstä ja sinut suljetaan kaikista kampanja tarjouksista asetetuksi ajaksi. Et voi tallettaa tai nostaa varoja. Tilisi Ei aktivoidu automaattisesti uudelleen.

TILIN SULKEMINEN PYYNNÖSTÄSI

Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeemme ja ilmoittaa meille päätöksestä lopettaa pelaaminen verkkosivustolla tietyn ajanjakson ajaksi. Pyrimme estämään pääsyn käyttäjätiliisi ja varmistamaan, että et saa mainosmateriaalia.

ULKOPUOLINEN APU

Voit ottaa yhteyttä johonkin seuraavista organisaatioista jos haluat saada apua ja tukea pelaamisen lopettamiseksi:

  • Gambling Anonymous
  • GamCare
  • Gambling Therapy
  • Peluuri

ALAIKÄISTEN SUOJELEMINEN PELAAMISELTA

Casino Universe hyväksyy ainoastaan vähintään 18-vuotiaita pelaajia ja käyttää kaikkia käytettävissä olevia menetelmiä lopettaakseen alaikäisten yritykset rekisteröityä ja pelata kasinollamme. Kasino pidättää oikeuden pyytää henkilöllisyystodistusta ja jos pelaaja ei ole täysi-ikäinen, pääsy verkkosivustolle evätään. Ymmärrämme kuitenkin, että Internetin laajan saatavuuden takia alaikäisillä on edelleen mahdollisuus rekisteröityä ja pelata online-kasinolla. Kannustamme siksi vanhempia voimakkaasti tekemään yhteistyötä suojellakseen lapsiaan pelisivustojen vapaalta käytöltä. On erityinen ohjelmisto, joka voi auttaa tässä asiassa. Käy seuraavilla verkkosivustoilla saadaksesi lisätietoja.

  • http://www.cyberpatrol.com/
  • http://www.gamblock.com/
  • http://www.solidoak.com/
  • http://www.netnanny.com/

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön